jOHAN VAN hASSELTWEG 39P, 1021 kn, aMSTERDAM

+31 (0)639449419 info@REDLEX.NL

Zaalverhuur Amsterdam, Zaalverhuur Amsterdam Noord, Bij Dansschool Redlex
De feestlocatie in Amsterdam Noord! Feestlocatie Amsterdam Noord, Feestlocatie Amsterdam!


Bij ons kunt u terecht voor al uw feesten, (kinder) verjaardagen voor jong en oud!. De ideale feestlocatie voor uw feest, bruiloft of verjaardag!
Verhuur is bij ons alleen mogelijk op een vrijdag, zaterdag of zondag middag en/of avond met een bezetting van maximaal 90 personen.
Tijdens officiële vakantie weken is het mogelijk om ook op werkdagen van ma t/m do de zaal te huren.

Gratis parkeren is bij ons mogelijk op het terrein van de dansschool!

Wij beschikken over een mooie feestzaal met plaats voor maximaal 90 personen en is modern ingericht met discoverlichting, geluidsinstallatie met jaren 70 auto ingebouwd, bar, garderobe, toiletten gescheiden voor man en vrouw, en genoeg zit gelegenheid met sjieke sfeer door de kroonluchters. Ook beschikt de dansschool over een mooie grote dansvloer waar heerlijk gedanst kan worden.

Tevens kunt u ook gebruik maken van onze beamer voor presentaties/films of sfeer haard en dergelijke. U kunt gebruik maken van onze geluidinstallatie, of zelf een DJ/band inhuren. U mag de zaal zelf naar eigen smaak inrichten dmv versiering, stoelhoezen, doeken, rode loper etc.

Wij verzorgen zelf geen koud of een warm buffet.
Echter kunt u dit natuurlijk uitbesteden en bij ons neer laten zetten.
Dit is uiteraard geen probleem en kunt u bij uw offerte aanvraag even erbij vermelden.
U kunt all inclusief uw gasten bij ons laten verblijven, maar u kunt bij ons ook de zaal huren en uw eigen catering verzorgen.

Kinderverjaardagen:
Wilt u een prijs opgave voor een kinderverjaardag? Gelieve ons dan even een mail te sturen naar info@redlex.nl voor meer informatie. Kinderen worden bij ons vermaakt d.m.v. discofeestjes en vaak in combinatie met film kijken op de beamer, limbo dansen en/of streetdance, thema of Michael Jackson dansworkshops gedurende het feestje, met aan het eind een leuke show voor de ouders. Zo wordt er ook drinken en snoepgoed/chips verzorgt voor de kinderen, kunt u zelf uw taart, eten en/of consumpties en versiering meenemen. De koffie en thee staat ook altijd voor de ouders klaar! Neem contact met ons op voor meer informatie!